Werkwijze

Werkwijze & Tarieven
Indien u gebruik wilt maken van de uitlaatservice maken we eerst een afspraak voor een “intake” gesprek.
Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. U kunt uw wensen kenbaar aan mij maken en wordt er o.a. gesproken over de gezondheid, karaktereigenschappen en kenmerkende gedragingen van uw hond. Hoe meer ik over hem weet hoe beter.
U kunt een kijkje nemen in de Walkabout bus  zodat u precies kunt zien hoe alles in zijn werk gaat. Wilt u graag samen met uw hond een proefwandeling maken dan is dat geen probleem.  In dit gesprek nemen we ook de algemene voorwaarden, het sleutelcontract en de overeenkomst door. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend. Aangezien ik de enige ben die bij Walkabout werkt komen er geen onbekenden in uw huis en ben ik ook de enige die uw hond uitlaat. Ik laat de honden tussen 11.00 uur en 15.00 uur uit. Voor een hond die de hele dag alleen thuis zit is dit een prettige onderbreking. De honden worden opgehaald in een speciaal hiervoor ingerichte bus. De bus is voorzien van aluminium auto kennels, door middel van een elektrische dakventilator wordt de bus van frisse lucht voorzien.
Uw hond krijgt tijdens de wandeling een blauwe halsband met een penning van Walkabout om, voorzien van mijn telefoonnummer. Met de bus rijden we naar het bos of het strand waar de honden los mogen lopen.  Als uw hond voor de eerste keer mee gaat blijft hij aan de lange lijn. Zo kan ik goed inschatten hoe hij zich in de roedel gedraagt, de volgende keren gaat hij, indien mogelijk, lekker los.
Een  wandeling duurt ten minste een uur maar meestal langer. Ik ben me terdege bewust van mijn verantwoordelijkheid en neem dan ook gemiddeld 8 honden tegelijkertijd mee. Op deze manier krijgt uw hond de aandacht die hij verdiend en kan hij genieten van de wandeling en de vrijheid.Voor de zwemmers onder ons: Als u een handdoek klaar legt, zorg ik ervoor dat uw hond goed afgedroogd wordt.

Tarieven

Ik werk met strippenkaarten, dat werkt makkelijk en duidelijk.
U legt uw strippenkaart klaar en ik stempel hem af als ik uw hond uitlaat.
10 strippenkaart €112,50
voor honden die 2 x in de week of minder meegaan
20 strippenkaart € 195,-
voor honden die 3 x in de week of vaker  meegaan
Losse wandeling met de roedel €15,00

*Bovenstaande prijzen zijn voor de normale wandeling in de groep,
tarieven voor afwijkende tijden op aanvraag.

*Klanten van Walkabout krijgen 10% korting bij Dierenspeciaalzaak Tropica op de aanschaf van hun hondenbenodigdheden. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.